Ik ben Kees Sikkens en al heel lang bezig met computers. Dit begon met de Commodore 64en de eerste Pentium systemen. In 2011 maakte ik van mijn hobby mijn beroep!

Eerst een  jaar in de garage. Dit was al gauw te klein. In 2012 de winkel verplaatst naar ruimte waar vroeger de supermarkt zat. Nu had ik 90m2 aan ruimte beschikbaar en een aparte ruimte waar ikde reparaties doe.

De werkplaats heeft ruimte voor 8 gelijktijdige reparaties en een aparte kast waar ik apparatuur van klanten veilig kan neerzetten.  Daarnaast ben ik aangesloten bij  ICT PROFS  waarmee ik toegang heb tot  heel veel en de nieuwste kennis om snel en effectief te kunnen repareren.

Buiten mijn winkel hou ik mij natuurlijk bezig met mijn gezin. Ik probeer te helpen met verenigingen in het dorp. Samen met een leuke ploeg organiseer ik de avondvierdaagse in Hemrik/Lippenhuizen.  Mijn grootste hobby  is het mountainbiken. Ik ben regelmatig in de omgeving aan het fietsen.

Persoonlijke aanpak

Als u bij mij in de winkel komt zult u altijd door mij geholpen worden. Daarmee kan ik garanderen dat mijn service en advies altijd op hetzelfde hoge niveau ligt. Daarnaast is er de zekerheid van privacy als ik met uw gevoelige apparaten bezig ben.

Helaas heeft het ook een keerzijde dat ik alles alleen doe: De telefoon kan ik  soms niet opnemen.Namelijk als ik iemand in de winkel aan het helpen ben neem ik de telefoon niet op omdat ik iedere klant persoonlijke aandacht wil bieden. U kunt mij dan ook het beste bereiken per E-mail of WhatsApp. Zodra ik een gaatje heb controleer ik of er berichten zijn en beantwoord ik ze